اطلاعات شرکت

سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم ماده ای ضد کپک بوده و کاربرد اصلی آن استفاده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی است. این ماده شیمیایی در زمینه استفاده به عنوان نگهدارنده غذایی از رشد کپک و انواع قارچ ممانعت به عمل می آورد. علاوه بر این مورد، سوربات پتاسیم در محصولات آرایشی بهداشتی نیز به کار می رود.

جالب است بدانید که سوربات پتاسیم به عنوان یک ماده نگهدارنده به صورت خنثی عمل می کند یعنی در طعم، بو، رنگ و سایر خواص مواد غذایی تغییری ایجاد نمی کند.

موارد استفاده سوربات پتاسیم :

  • کمپوت و کنسروها
  • پنیر و ماست
  • انواع نوشیدنی ها
  • میوه های خشک شده
  • انواع بستنی
  • محصولات آردی چون کیک و کلوچه ها
  • انواع مرباها
  • مواد غذایی پخته شده و غیره

در موارد بالا بیشترین استفاده را دارد. این ماده وظیفه افزایش طول عمر انواع محصولات غذایی را بر عهده دارد.

مقدار مجاز سوربات پتاسیم در مواد غذایی

سوربات پتاسیم در انواع مواد غذایی دارای مقدار مجازی است که در این مقدار سمیتی ایجاد نمی کند. این ماده در PH کمتر از 6 بهینه ترین حالت تاثیر خود را به نمایش می گذارد. در غلظت های بین 3/0 تا 5/0 درصد سوربات پتاسیم تاثیر ضد میکروبی برای حفظ مواد غذایی نشان می دهد.

سوربات پتاسیم علاوه بر حفاظت از مواد غذایی در برابر باکتری ها از رشد انواع سلول رویشی و جوانه اسپورها نیز پیشگیری می کند.

کاربرد سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده مواد غذایی حیوانات

علاوه بر مواد غذایی مورد مصرف انسان، سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده مواد غذایی حیوانات نیز در غذاهای مخصوص سگ، گربه و سایر حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات علمی انجام شده نشان داده اند که سوربات پتاسیم هیچ خطر سلامتی برای این حیوانات به وجود نمی آورد.