سوربات پتاسیم

نام :سوربات پتاسیم
نام انگلیسی :Potassium sorbate
فرمول شیمیایی :C6H7KO2

 

فرمول سوربات پتاسیم

نحوه پیدایش

این ماده اولین بار در کوه های ایالات متحده آمریکا مشاهده شد. همچنین این ماده در انواعی از توت ها به صورت طبیعی قابل یافت است. از آن جهت که این ماده در صنعت مواد غذایی و صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی پر کاربرد می باشد به صورت انبوه صنعتی تولید می شود تا پاسخگوی نیاز ها باشد.

خصوصیات سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم در واقع نمک پتاسیم اسید سربیک است. این نمک سفید در آب حل می شود. این ماده شیمیایی یک ترکیب ضد کپک و میکروب می باشد. این ماده به شکل پودر است و در صنعت غذایی به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.

کاربرد های سوربات پتاسیم

همانطور که در بالا اشاره کردیم این ترکیب دارای خاصیت میکروب زدایی بوده و ضد کپک است. این خاصیت باعث شده که از این ترکیب در صنعت مواد غذایی به عنوان نگهدارنده استفاده بسیاری شود. همچنین این ترکیب در صنایع دیگری همچون لوازم آرایشی نیز استفاده شود.

سوربات پتاسیم

صنعت مواد غذایی  :

از آن جهت که دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد کپک است از آن به عنوان ماده ای برای افزایش طول عمر و جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی استفاده میشود.

  1. مواد پخته شده
  2. قوطی و کنسرو ها
  3. نوشیدنی های غیر الکلی
  4. گوشت و میوه های خشک شده
  5. پنیر و مربا
  6. ماست و غیره

صنعت مواد و لوازم آرایشی :

سوربات پتاسیم از اسید سوربیک به دست می ­آید. به طور طبیعی این ماده در انواعی از توت­ها وجود دارد اما به دلیل این­که در صنایع غذایی و صنایع لوازم آرایشی و بهداشتی بسیار کاربرد دارد به صورت صنعتی تولید شده و استفاده می­شود.

از آن­جائی که این ماده خاصیت آنتی ویروس و آنتی باکتریال دارد در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی و نیز لوازم مراقبت از پوست به منظور جلوگیری از رشد باکتری­ها مورد استفاده قرار می­گیرد.

آلودگی لوازم آرایشی سبب به وجود آمدن عفونت می­شود بنابراین به منظور افزایش عمر محصولات آرایشی و بهداشتی از سوربات پتاسیم استفاده می­شود. این ماده در محصولات تغییری ایجاد نمی­کند.

لازم است بدانید که سوربات پتاسیم جایگزین مناسبی برای پارابن است که ماده­ای مضر بوده و در اکثر لوازم آرایشی و بهداشتی وجود دارد و جهت کنترل رشد میکروارگانیسم مورد استفاده قرار می­گیرد.

فروش س

افزون بر موارد ذکر شده سوربات پتاسیم در تهیه سایه­های چشمی، محلول لنز تماسی، مرطوب­کننده­های پوست و مو، لوسیون، شامپوها، ژل حمام، سایه ابرو و دیگر لوازم آرایشی کاربرد دارد. امروزه این ماده در 72/18 % لوازم آرایشی وجود دارد.

  1. محلول لنز تماسی
  2. شامپو ها
  3. مرطوب کننده ها
  4. سایه ابرو
  5. دیگر مواد آرایشی و بهداشتی

نگهدارنده مواد غذایی حیوانات :

علاوه بر مواد غذایی مورد مصرف انسان، سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده مواد غذایی حیوانات نیز در غذا های مخصوص سگ، گربه و سایر حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد.

مطالعات علمی انجام شده نشان داده اند که سوربات پتاسیم هیچ خطر سلامتی برای این حیوانات به وجود نمی آورد.

مزیت های اصلی ما

01

مشتری مداری و انعطاف پذیری بالا

02

ترویج ارزش های انسانی

03

اعتبار و ایجاد اطمینان برای مشتریان

04

ارائه خدمات متمایز

05

ایجاد منافع مشترک

06

استفاده از راه حل های خلاقانه

خرید سوربات پتاسیم

برای ارتباط با ما می توانید فرم زیر را پر کنید :

برای تماس با ما می توانید روی دکمه های زیر کلیک کنید :

فاکس ایران :00982142695538
تلفن ایران :00982155785838
تلفن ایران :00982155785837
موبایل ایران :00989121756640
تلفن ترکیه :009021128132589
موبایل ترکیه :00905551046946
ایمیل :constructionmachine@gmail.com
آدرس ایران :تهران -سه راه آذری -خ تیموری -پلاک ۱۰۶
آدرس ترکیه :استانبول -باشک شهیر-خ فیرات -پلاک ۴